Wasparfum SPECIALS

Wasparfum SPECIALS zijn wasparfums waarbij nog exclusievere, natuurlijke ingrediënten én etherische oliën zijn gebruikt tijdens de productie. De SPECIALS hebben daarom een luxere beleving en uitstraling.

Bali bedwelmt elke stof met een harmonieuze geur, dankzij de tonen van patchoeli,  sandelhout en tonka. Een exotische beleving! Aardetinten in een warme en kruidige omhelzing!

De inhoud is 250 ml.

Onze Special Caribe brengt je (terug) naar de Cariben. Je voeten in het zand, de ruisende golven op de achtergrond, de geur van kokonsnoot... 

De heerlijke geur van Caribe geeft je was een heerlijke geur en sensatie: alsof je op een tropisch eiland bent. De geur is romig en omhullend, maar ook fris en vrolijk. De tonen van amandel, witte lelie en tonkaboon zorgen er samen met de kokos voor dat je van deze tropische geur gaat houden!

De inhoud is 250 ml.

De geur van wasparfum Angel Breath is fruitig en zoet dankzij bergamot, honing en grapefruit. Een iconische geur met zoete en sprankelende tonen. De basisnoten zijn opgebouwd rond patchouli, met een vleugje vanille en eikenmos. Dit alles maakt Angel Breath bijzonder en boeiend.

De inhoud is 250 ml.