Hoe moet ik het gebruiken? 

Gebruik Parfum voor je was naast je reguliere wasmiddel, toevoegen in wasverzachterbakje zodat het met de laatste wassing meegaat in je was.

 

Moet ik dan ook nog wasverzachter gebruiken?

Nee, dat is niet nodig maar mag natuurlijk wel. Voor de allerbeste geurervaring adviseren wij om een neutrale geur wasverzachter te gebruiken.

 

Hoeveel parfum moet ik toevoegen?

De hoeveelheid wasparfum is naar gelang je eigen voorkeur. Sterker of lichter. Wij adviseren 10 - 20 ml per was.


Is wasparfum ook te gebruiken voor de handwas?

Zeker, dat is geen enkel probleem. Voeg een dopje wasparfum toe aan je handwas.

Waar kan ik het nog meer voor gebruiken?

Indien aangelengd met water is het ook te gebruiken in de diffuser of verwarmingsbakjes. Je kunt ook een paar druppels in je strijkbout doen voor een heerlijk geurende stoom. En nog een andere tip: doe eens een scheutje wasparfum in je emmer voordat je de vloer gaat dweilen. De heerlijke geur verspreid zich door je huis! En wat dacht je van een paar druppels op je matten van je auto. Je waant je in Italië!


Zijn jullie producten dierproefvrij?

Ja, onze producten zijn 100% dierproefvrij. 


Wat zijn de verzendkosten binnen Nederland?

De verzendkosten binnen Nederland zijn voor een brievenbuspakket € 4,50 en voor een pakket  € 7,25. Je mag je bestelling ook afhalen in Aalden of Gees. Kies je voor ophalen, dan betaal je uiteraard geen verzendkosten. Voor het buitenland gelden andere tarieven. Neem hiervoor contact met ons op.

Verzenden jullie ook naar het buitenland?
Verzenden naar het buitenland is mogelijk. Neem contact met ons op m.b.t. de tarieven. 

Hoe snel kunnen jullie verzenden?

Je ontvangt van ons altijd een schriftelijke bevestiging van je bestelling. Nadat het bedrag bij ons is bijgeschreven, sturen wij de spullen, indien mogelijk, nog dezelfde dag naar je toe. Lukt dit niet, dan gaat je pakketje uiterlijk de volgende werkdag op de post.