Heerlijke Italiaanse wasparfum voor een langdurig geurende was

Er is toch niets fijner dan langdurig, heerlijk geurende was? In Italië gebruiken ze daar wasparfum voor. Wij noemen het Wasplezier. Wasplezier is een sterk geconcentreerde wasparfum, niet te vergelijken met wasverzachter. Dit is echt anders... Ons product is dan ook van Italiaanse bodem!  Het is de finishing touch voor je was.  Wasplezier staat voor zachte, verfijnde geuren. Het bevat de beste essentiële oliën en dat geeft het een hele aangename, verfijnde geurbeleving.

 

Hoe gebruik je parfum voor je was?

Je gebruikt ons wasparfum naast je reguliere wasmiddel, gebruik voor de parfum het bakje voor je wasverzachter. Het wasparfum wordt dan in de laatste spoelronde opgenomen en geeft je was die uitzonderlijke, unieke geur.
Je hoeft naast het wasparfum geen wasverzachter te gebruiken. Wasplezier is sterk geconcentreerd, je hebt maar een klein beetje nodig om de geur optimaal te kunnen ervaren. 

De wasparfums bevatten micro-capsules. Door wrijving van de stof van bijvoorbeeld je kleding, openen de capsules zich waardoor je gedurende de dag subtiel wordt herinnerd aan de heerlijke geur.

Tien heerlijke geuren verrassen je elke keer weer!

Onze wasparfums zijn verkrijgbaar in tien heerlijke geuren. Nieuwsgierig geworden? Kijk dan hier welke geuren verkrijgbaar zijn. Welke geur jij lekker vindt, is heel persoonlijk. Wil je eerst een paar verschillende geuren uitproberen? Dat kan uiteraard. Bestel dan een proefsetje met de verschillende geuren wasparfum. De proefzakjes zijn verkrijgbaar in tien verschillende geuren wasparfum.