Hoe gebruik je wasparfum?

Hoe gebruik je parfum voor je was?

Je gebruikt ons wasparfum naast je reguliere wasmiddel. Doe 5-10 ml in het bakje voor je wasverzachter. Het wasparfum wordt dan in de laatste spoelronde opgenomen en geeft je was die uitzonderlijke, unieke geur.
Je hoeft naast het wasparfum geen wasverzachter te gebruiken. Wasplezier is sterk geconcentreerd, je hebt maar een klein beetje nodig om de geur optimaal te kunnen ervaren. Hoeveel je wilt gebruiken, hangt vooral af van hoe sterk jij je was wilt laten ruiken. Tussen de 10 en 20 ml. is aan te bevelen.

De wasparfums bevatten micro-capsules. Door wrijving van de stof van bijvoorbeeld je kleding, openen de capsules zich waardoor je gedurende de dag subtiel wordt herinnerd aan de heerlijke geur.

Tien heerlijke geuren verrassen je elke keer weer!

Onze wasparfums zijn verkrijgbaar in tien heerlijke geuren. Nieuwsgierig geworden? Kijk dan hier welke geuren verkrijgbaar zijn. Welke geur jij lekker vindt, is heel persoonlijk. Wil je eerst een paar verschillende geuren uitproberen? Dat kan uiteraard. Bestel dan een proefsetje met de verschillende geuren wasparfum. De proefzakjes zijn verkrijgbaar in tien verschillende geuren wasparfum.

Wasparfum Specials

Wasparfum SPECIALS zijn wasparfums waarbij nog exclusievere, natuurlijke ingrediënten én etherische oliën zijn gebruikt tijdens de productie. De SPECIALS hebben daarom een luxere beleving en uitstraling.
Je gebruik de SPECIALS op de zelfde wijze als de normale wasparfum. Doe 10-20 ml in het bakje van je wasverzachter. Het wasparfum wordt dan in de laatste spoelronde opgenomen en geeft je was die uitzonderlijke, unieke geur die je blijft ruiken! Keuze uit drie geuren: Caribe, Angel Breath en Bali.

Let op: deze wasparfums zijn gemaakt met in water oplosbare etherische oliën. Dit betekent dat wanneer ze in contact komen met water ze onmiddellijk oplossen. Indien de wasparfum op andere delen van de wasmachine komt, dan moet je dit onmiddellijk schoonmaken. Het is algemeen bekend dat etherische olie, plastic KAN aantasten.

Homespray

Spray de Homespray gelijkmatig op stoffen vanaf een afstand van ongeveer 30 centimeter.
De Homesprays zijn GECERTIFICEERD en kunnen gebruikt worden op elk type stof, zelfs op de meest delicate stoffen zoals zijde en kasjmier. Je gebruikt Homespray voor het opfrissen en parfumeren van kleding, stoffen, gordijnen, banken, auto-interieurs enzovoorts.

Slechte geuren worden geneutraliseerd door de
moleculen in de Homespray. Het vlekt niet en laat geen sporen na.

Geurkaarten

Je kunt de geurkaart gebruiken voor in je auto, je kledingkast of gewoon lekker in huis! Haal de geurkaart uit de verpakking en hang hem op of zet hem neer. Ook handig om mee te nemen op vakantie. Je kleding komt heerlijk geurend uit je koffer! De geurkaarten zijn verkrijgbaar in vijf verfijnde geuren die maanden blijft hangen. Geeft geen vlekken.

Dierproefvrij en vegan

Onze wasparfums en homsprays zijn gemaakt van de allerbeste essentiële oliën, dierproefvrij en vegan. De fles is 100% recyclebaar.