DIFFUSERS VAN MOZZIN

Wauw! Heb je onze mooie diffusers gezien? Deze prachtig vormgegeven diffusers zijn van het merk Mozzin en zijn van hoogwaardige kwaliteit. Gemaakt met de beste materialen zodat je optimaal kunt genieten van jouw etherische oliën. 

Stel je eens voor dat je huis de hele dag lang heerlijk fris kan ruiken?

Als een ongedwongen, ontspannen lentedag. En dat dit fantastische aroma ook nog eens wordt verspreid door een diffuser die er prachtig uit ziet en die je met trots kunt neerzetten. Dat klinkt goed, toch? Het prachtige design en de hoogwaardige kwaliteit maakt van Buba een diffuser die je wilt hebben! Buba heeft een bamboo onderkant en buitenkant is van porselein.


Er kan 280 ml water in en je kunt de warme kleur kan je instellen zoals jij wilt: wat feller of gedimd. Je kunt kiezen voor een sessie van 1, 3, of 8 uur. Buba schakelt automatisch uit.

Het prachtige ontwerp en de goede kwaliteit maakt deze diffuser tot een echte must have!

Bestel nu en je hebt hem snel in huis!

  • Inclusief stekker
  • Maat: 148 x 1148 x 125 mm

Je huis heerlijk laten ruiken terwijl ook nog eens wordt gezorgd voor een betere luchtvochtigheid en weldadige oliën die kunnen bijdragen aan je welzijn? Wie wil dat niet? Mozzin haalt inspiratie uit de natuur en legt de nadruk op duurzaamheid en innovatie. Diffuser Tino heeft een gecoate goudkleurige onderkant en buitenkant is van porselein.

Er kan 120 ml water in en je kunt de warme kleuren laten veranderen of vastzetten op een kleur. Kies voor een sessie van 1, 2, of 3 uur en Tino schakelt automatisch uit. Het prachtige ontwerp maakt deze diffuser tot een aanwinst in je huis! Elke dag ga je genieten van Tino!

Bestel nu en je hebt hem snel in huis!

  • Inclusief stekker
  • Maat: 115.4 x 115.4 x 160 mm
Voor het ontwerp van deze prachtige diffuser is gebruik gemaakt van de beste kwaliteit grondstoffen, met veel aandacht voor het concept en de vorm. Diffuser Starry heeft een houten onderkant en buitenkant is van porselein. Er kan maar liefst 180 ml water in en Starry geeft een warm, geel licht. Je kunt kiezen voor een sessie van 1, 3, of 8 uur en Starry schakelt automatisch uit. Wij weten een ding zeker; van deze diffuser ga je lang genieten!
 
Bestel nu en je hebt hem snel in huis!
  • Inclusief stekker
  • Maat: 127x127x131 mm